Combinacions de color infinites amb Adobe KULER

Adobe te una gran aplicació gratuïta on-line,
que permet crear, buscar i combinar colors


A vegades és difícil trobar una gama encertada de color per a un projecte. Amb Kuler pots crear i compartir infinitat de combinacions de color de forma dinàmica i intuïtiva. L’únic requisit és tenir instal·lat Adobe Flash.

Disposa d’una secció amb un gran nombre de paletes de color lliures, creades per altres usuaris. Estan ordenades a través d’una potent eina de cerca per diferents criteris (més recent, popularitat, etiquetes, nom del creador, etc.).


Si vols també pots crear els teus propis temes de color. Només has d’escollir un color base sobre una roda de color, automàticament es crea una paleta de 4 colors més al seu voltant. Les regles de color es basen en la teoria del color i poden seguir diferents criteris d’harmonia (monocromàtics, complementaris, ombres, etc.) o totalment arbitraris. Si canvies un, automàticament tots els altres colors del tema es reajusten. A més, cada color queda perfectament identificat pel codi RGB, CMYK, HSB, LAB, i HEX.

Com a extra, hi ha una interessant opció que et permet crear els teus temes de color a partir dels tons d’una fotografia.

Una eina molt pràctica que agilitza la feina de dissenyadors i il·lustradors

https://kuler.adobe.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Com dibuixar un cos humà proporcionat (home) 1

Tipus de peus

Com crear una figura articulada

Com dibuixar un cos femení proporcionat (dona) 1

Com dibuixar un cap de front